top of page
  • Writer's pictureAdmin

5. Regata Povodni mož 2020, Zbilje mini12

Updated: Mar 23, 2020

5. MEDKLUBSKA REGATA " POVODNI MOŽ" ZA PREHODNI POKAL

Kategorija : MINI 12 Sobota; 8. 2. 2020, ZBILJE

  1. REZULTATI: ==================================== 1. STAŠ MLAKAR 5 točk 2. MARKO KAVS 9 " 3. MARJAN TOMKIEWICZ 13 " 4. JANEZ ZAJC 13 " 5. PRIMOŽ ANŽIČ 17 " 6. NIKO SKOČIR 19 " 7. ZVONKO KERŽAN 22 " 8. ANDRAŽ ARNŠEK 32 "

  2. REGATNI SODNIK: Boštjan RUPNIK

  3. Regatni uradniki: Niko JERAN, Tadej ARNŠEK, Jakob BAVDAŽ

  4. V lepem, sončnem sobotnem dnevu, ki je bil kulturno obarvan, je bilo v lahnem vetru, 5 do 6 km/h in s sunki do 15 km/h, izvedenih pet plovov, ki so bili zanimivi, borbeni in nekateri do zadnjega centimetra pred ciljem, napeti in nepredvidljivi. Staš Mlakar - Loka teaming je prikazal največ in potrdil svojo suverenost in znanje. Pohvaliti je treba tudi Anžič Primoža, ki napreduje vsako regato. Omeniti in pohvaliti moramo tudi Andraža Arnška, ki je za začetek in svoje prve plove pokazal izjemno željo, voljo, borbenost. Podelitev priznanj in pokalov je potekala v prijetnem vzdušju in druženju v Mostičku, kjer se je predsednik JK KERMAR zahvalil vsem nastopajočim za udelčežbo in čestital za odlične plove in rezultate.

  5. VIDIMO SE NA 1. REGATI, POKAL 4. JEZER, Če bodo razmere dopuščale NA JEZERU ZBILJE.

  6. Slike so v albumu na povezavi SLIKE


Naslednje leto pričakujemo, da se bo opogumilo še več jadralcev, ker za jadranje potrebujemo le vodo, veter in jadrnico.

42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page